Diensten

Diensten

Bij Wisebear bieden we diverse marketingdiensten aan om de reis van jouw bezoekers te optimaliseren. We streven ernaar om alle aspecten van wisebear.nl in te zetten om de juiste touchpoints te creëren en zo de doelstellingen van onze opdrachtgevers te verwezenlijken.

Twijfel je nog? Aarzel dan niet om gratis advies aan te vragen!

Google optimalisatie

Doormiddel van google optimalisatie scoor je hoger op de door jouw doelgroep gebruikte zoekopdrachten.

Hot

Advertentie campagnes

Gerichte advertentie campagnes die jouw doelgroep bereiken met een door jouw gekozen budget en een door Wisebear gemaakte verwachting.

Hot

Social media

Gebruik maken van inbound marketing zodat de volger/bezoeker vanzelf naar jouw toekomt bij een behoefte.

Hot

Website development

Websites bouwen, landingspagina's verbeteren, productpagina's optimaliseren en blogs post. Conversie optimalisatie wordt gedaan door middel van motivatie principes vanuit bewezen gedragspsychologie. Daarnaast wordt het gewenste gedrag makkelijk gemaakt voor de bezoeker.

Hot

Waarom wisebear?

Wisebear helpt je groeien.

Wisebear is een marketing bureau dat gebruik maakt van real time onderzoek. In de wereld van online marketing zijn er veel tools en programma’s om geautomatiseerd te werk te gaan. Wisebear ziet dit niet als het echte werk maar als een hulpmiddel. Door persoonlijk in gesprek te gaan met jouw doelgroep en deze tools te gebruiken ter ondersteuning kunnen er realistische plannen gemaakt worden voor elke branche.

  • Real time onderzoek

    Bij Wisebear geloven we in de kracht van real-time onderzoek. We gaan persoonlijk in gesprek met jouw doelgroep om diepgaand inzicht te krijgen, en we gebruiken geavanceerde tools als ondersteuning om de meest actuele informatie te verzamelen.

  • Menselijke interactie

    Wij beschouwen persoonlijke interactie als essentieel voor succes. Onze benadering combineert menselijke betrokkenheid met technologie, wat resulteert in strategieën die echt aansluiten bij de behoeften van jouw branche.

  • Realistische plannen voor elk bedrijf

    Bij Wisebear begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom creëren we op maat gemaakte, realistische plannen die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke bedrijfsdoelen, ongeacht de branche waarin je actief bent.

Vertel ons over jouw project

Als ondernemer kan het soms veel tijd kosten om je eigen online marketing te optimaliseren. Wisebear is actief in de google optimalisatie en online marketing voor verschillende b2c en b2b bedrijven.

Contact

Van Heemstraweg 57 a

6658KG Beneden-Leeuwen

064856390

Services

Online marketing bureau Beneden leeuwen

Online marketing bureau

Online marketing bureau Arnhem

© 2023 Lemmers –  alle rechten voorbehouden