About

HomeAbout

Online marketing consultant

Experts toegewijd aan jouw succes.

  • Analyse

    Doelen bepalen en interne + externe mogelijkheden formuleren

  • Plannen

    Het inplannen van acties voor het behalen van het doel.

  • Implementeren

    Het uitvoeren van de geformuleerde en geplande acties.

Wat wisebear doet

Services die Wisebear verleent.

Tekst

Web Development

Met WiseBear's professionele website ervaring bouwen we een krachtige website die jouw merk versterkt en jouw doelgroep aanspreekt, resulterend in een hogere betrokkenheid en meer conversies.

SEO Optimalisatie

WiseBear's beproefde SEO-strategieën vergroten de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt, waardoor je meer kwalitatief verkeer aantrekt en je concurrenten voorblijft.

Market Analyses

Met behulp van WiseBear's diepgaande marktanalyses ontdek je nieuwe groeikansen, krijg je inzicht in het gedrag van jouw doelgroep en blijf je vooroplopen in een concurrerende industrie.

Advertentie campagnes.

WiseBear's doelgerichte advertentiecampagnes zijn ontworpen om jouw doelgroep op het juiste moment te bereiken, wat resulteert in een hogere ROI en aantoonbaar meer conversies voor jouw bedrijf.

Conversie optimalisatie

Met onze conversie optimalisatie expertise streven we ernaar om jouw website en marketinginspanningen te optimaliseren, waardoor je de conversiepercentages verbetert en je uiteindelijk meer waarde haalt uit elke bezoeker.

sOCIAL MEDIA SERVICE

Merk identiteit

WiseBear creëert een onderscheidende merkidentiteit die jouw unieke verhaal vertelt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Laat ons creatieve team jouw merk tot leven brengen met uniek en aantrekkelijk visueel ontwerp.

Wij helpen jouw bedrijf de juiste richting te vinden en op te vallen in een competitieve markt.

Ontwikkel een meeslepend merkverhaal dat de emoties van jouw doelgroep aanspreekt en betrokkenheid bevordert.

Stappenplan

Wat je kan verwachten van de werkwijze.

Vertel ons over jouw project

Als ondernemer kan het soms veel tijd kosten om je website voor google te optimaliseren. Wisebear is actief in de google optimalisatie en online marketing voor verschillende b2c en b2b bedrijven.

Jouw online marketing consultant

Sjoerd Lemmers

Innovative is winnovative!

Jong en ondernemend met interesses naar innovatie en online verkoop.

Toen ik op jonge leeftijd begon te helpen in de speciaalzaak van mijn vader en zijn broer,  had ik al snel door leuk het was om in contact te zijn met klanten en deze te helpen met hun aankopen.

Naarmate ik ouder werd, ben ik blijven leren en heb ik mijn kwaliteiten verder ontwikkeld op het gebied van sales als verkoopspecialist en online verkoop a.d.h.v blogs en webshops. Het was dan ook een logische stap om mijn eigen bedrijf op te zetten en hierin verder te leren op het Avans.

Met de kennis die ik heb opgedaan binnen het bedrijf, op school, in mijn baan als verkoopadviseur en mijn eigen websites, heb ik Wisebear opgericht.

Wisebear is een combinatie van mijn kennis van de branche, mijn hobby en interesse plus de passie en ambitie van mij. Een win-win-win situatie dus!

Combineer dit en Wisebear is geboren.

Klaar voor de volgende stap?

Contact

Van Heemstraweg 57 a

6658KG Beneden-Leeuwen

064856390

Services

Online marketing bureau Beneden leeuwen

Online marketing bureau

Online marketing bureau Arnhem

© 2023 Lemmers –  alle rechten voorbehouden